Hvad er

AV løsninger

og hvilken værdi tilfører de i mødelokaler og klasselokaler?

 

AV-løsninger

 

Vil du gerne optimere dine mødelokaler, så fremtidige møder bliver mere effektive og kommunikationen samt samarbejdet forbedret? Vil du gerne optimere auditoriet, så det bliver mere BYOD-venligt med AV-løsninger, der giver brugerne mulighed for en optimal og problemfri oplevelse, uanset hvilken enhed de benytter sig af?

Professionelle AV-løsninger i både mødelokaler, auditorier og konferencerum gør det muligt at forene lyd og billede med en brugervenlig betjening, så alle i lokalet får den bedste og mest optimale oplevelse.

Lær mere om:

→ Fordele ved en AV-kontrolsystem fra Neets

→ Hvad AV-løsninger er

→ Hvorfor det er værd at investere i professionelle AV-løsninger

→ Hvordan en professionel AV-løsning ser ud

→ Hvorfor det er vigtigt med et godt AV-kontrolsystem

→ Hvordan man får en skræddersyet løsning

Fordele ved et kontrolsystem fra Neets

Hos Neets tilbyder vi professionelle AV-kontrolsystemer til mødelokaler, konferencelokaler, auditorier, klasselokaler og andre lokaler, hvor et brugervenligt AV-kontrolsystem kan være med til at fremme kommunikation, effektivitet og læring. Produkter fra Neets gør AV-totalløsninger mere komplet, da vores produkter gør dig i stand til at styre alt AV-udstyr fra et sted. Med AV-kontrolsystemer fra Neets har det dermed aldrig være nemmere og mere effektivt at kontrollere AV-løsninger.

Mere end 350,000+ møde- og klasselokaler verden over tilbyder brugerne
fordelene ved en AV-løsning med Neets kontrolsystemer

 

Logoer fra Case studies

Hvad er AV løsninger

En AV-løsning er simpelt sagt en gruppe af AV-udstyr, der tjener et specifikt formål, når det er integreret og installeret. Der er med andre ord ikke én bestemt løsning eller svar på, hvad en effektiv AV-løsning er, da sammensætning af AV-udstyr er afhængigt af formålet, det skal bruges til. Du kan derfor samle forskelligt AV-udstyr for at skabe netop den AV-løsning, der er optimal for din virksomhed eller mødelokale.

Eksempler på typisk AV-udstyr i en AV-løsning er:

 • Projektorer
 • Skærme
 • Trådløs skærmdeling
 • Lydsystemer: højttalere, forstærkere
 • Mikrofoner
 • Kabel management løsninger
 • PTZ-kameraer
 • Motion sensorer


Professionelt AV-udstyr er særligt udviklet til kommercielt brug, og er derfor designet til at være i en højere kvalitet, mere holdbart og at have en længere levetid. Professionelt AV-udstyr til brug i virksomheder og uddannelsesinstitutioner er derfor ikke tilgængeligt hos de fleste elektronikbutikker eller hypermarkeder, hvor kvaliteten typisk er lavere eller ikke har de samme funktioner. Ønsker du at sammensætte AV-udstyr til en professionel AV-løsning, er det tilgængeligt hos specialiserede forhandlere. Ellers kan du læse vores blogindlæg om fremtidens udstyr til mødelokaler.

Commercial AV system with Neets Touch Panel

 

 

Book en demo af AV udstyr og løsninger fra Neets  

Er du interesseret i at lære mere om det AV udstyr Neets tilbyder, og hvordan en Neets installation kan forbedre dit mødelokale?

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, så vi kan finde den rigtige forhandler til dig.

Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.

Derfor er det værd at investere i professionelle AV-løsninger

Det komplette mødelokale, auditorium eller klasselokale indrettet med professionelle AV-løsninger danner de optimale rammer for afvikling af møder, undervisning og præsentationer. Udstyret er altid klar til brug og nemt at styre. Professionelle AV-løsninger giver dig derfor en længere række fordele:

Alt udstyr i lokalet kan styres ét sted fra

Hvis du ønsker at gøre dit mødelokale, auditorie eller uddannelsesinstitutionens forelæsningslokaler mere brugervenlige og funktionelle for brugerne, er professionelt audiovisuelt udstyr ideelt. Hos os kan du få AV-kontrolsystemer, som kan samle alle lokalets fjernbetjeninger i en enhed. Et godt eksempel på dette er vores enkle og brugervenlige touchskærm, som tillader dig at styre alt AV-udstyr i lokalet.

Med blot et tryk på en knap kan du vælge hvilken PC, der vises på skærmen, skrue op og ned for lyden på højttalere, trække gardiner til eller fra og meget mere. Det er nemt og smart. Med professionelle AV-kontrolsystemer fra os, er det dermed slut med at skulle holde styr på fjernbetjeninger.

Neets Control - BraVo Neets Control - BraVo
Neets Control - UniForm Neets Control - UniForm
Neets 4" Touch Panel Neets 4" Touch Panel

Udstyret har en længere levetid

Vores udstyr og løsninger er alle i højeste kvalitet. Vi producerer selv vores AV-udstyr, hvilket er din garanti for en høj og professionel kvalitet. Det betyder, at du ved at investere i AV-udstyr til AV-løsninger fra os, får produkter med en længere levetid i en kvalitet, der ikke kan fås ved lyd- og videoudstyr købt fra den lokale elektronikforhandler. I en virksomhed med mange møder eller i et klasselokale, hvor meget af undervisningen foregår på skærmen, er det vigtigt, at løsningerne er optimale og i en kvalitet, hvor alle kan se og høre, hvad der bliver sagt eller foregår på skærmen. Det er du sikret med vores udstyr, hvor vi ikke er gået på kompromis et eneste sted.

Lyden kan indstilles til rummet og formålet

Med et professionelt lydsystem med Neets Soundbar med 3 custom DSP presets, er det muligt at indstille lyden, så den passer perfekt til rummet, ligesom det er muligt at tilpasse det til formålet. Det er en stor fordel i både mødelokaler og klasselokaler, da det øger mulighederne for at holde inspirerende møder, spændende præsentationer og fastholde elever og kursister i undervisningen og dermed fremme læringen. Se typiske stillede spørgsmål (FAQ) om Neets Soundbar og andre produkter fra Neets.

Lyden er altafgørende for afviklingen af et møde og at undervisning eller præsentationer bliver en succes og en god oplevelse for alle parter. Med god lyd når man langt i alle henseender.

Hvordan ser en professionel AV-løsning ud?

Som tidligere nævnt er der ikke et endegyldigt svar på, hvordan en professionel AV-løsning ser ud. Hvad den bedste løsning er, kommer an på virksomhedstypen, hvor systemet er installeret og hvilket udstyr, virksomheden bruger. Herunder er nogle forskellige eksempler på professionelle AV-løsninger til forskellige formål.

Mødelokaler

Et mødelokale med brugervenligt og professionelt AV-udstyr er et godt udgangspunkt for effektive møder, spændende præsentationer eller videokonferencer. Det kan være en udfordring at vælge det rette AV-udstyr og de rette kontrolsystemer til mødelokalet, da der findes mange forskellige bud på løsninger. Her kan vores forhandlere træde til og hjælpe dig, hvis du har brug for vejledning til at vælge den rette AV-løsning.

Til et mødelokale med plads til 5-8 mennesker kan vi anbefale:

 • Et AV-kontrolsystem til at forbinde alle enheder og give brugeren en strømlinet kontrolgrænseflade såsom et knappanel eller en touchskærm fra Neets. Det giver brugeren mulighed for at styre alle enheder i AV-løsningen såsom at justere på højttalervolumen, aktivere en projektor eller slukke for AV-systemet igen efter endt møde.


 • Lydsystem med højttalere, integreret kamera og mikrofoner så alle i mødelokalet kan se, hvad der foregår og høre, hvad der bliver sagt. Det fremmer både kommunikationen og samarbejdet og gør mødet mere produktivt.

 

Konferencelokaler og auditorier

På hoteller med store konferencelokaler til leje eller uddannelsesinstitutioner med store auditorier til forelæsninger og foredrag er det ekstremt vigtigt, at der er kommercielle og professionelle AV-systemer til rådighed for brugerne, som virker hver gang. I disse tilfælde er det vigtigt, at AV-løsningen er fleksibel og ikke mindst kan justeres til at imødekomme forskellige behov.

AV-udstyr der her vil være oplagt at benytte sig af er:

 • Lydsystemer med højttalere, forstærkere og mikrofoner, så forelæseren eller foredragsholderen effektivt kan formidle og deltagerne høre, hvad der bliver sagt.
 • En projektor eller skærm, der er flytbar eller mulig at gemme væk, når den ikke er i brug.
 • Forskellige tilslutningsmuligheder så brugerne kan tilslutte sig AV-systemet uanset enhed.
 • Et brugervenligt kontrolsystem, der er let for alle at bruge uden indgående kendskab.

AV-løsninger kan dermed tilpasses det formål, det skal bruges og kan sagtens variere i omfang og sammensætning fra mødelokale til mødelokale eller forelæsningslokaler, da formålet bestemmer, hvilket AV-udstyr der er påkrævet for at skabe den mest optimale AV-løsning.

I dette indlæg kan du se 5 andre eksempler af forskellige AV-løsninger til konferencelokalet.

 

Hvor vigtigt er et godt AV-kontrolsystem for en AV-løsning?

Et AV-kontrolsystem gør det mere enkelt for brugeren at interagere med AV-systemet. Det optimerer og effektiviserer den daglige arbejdsgang, da det med et AV-kontrolsystem er slut med at have en håndfuld fjernbetjeninger til hvert mødelokale eller et sæt kabler for hver enhed eller udstyr, der er i lokalet.

Med andre ord gør AV-kontrolsystemet det muligt at tilslutte alle enheder til AV-udstyret og dermed den samlede AV-løsning på en simpel og brugervenlig måde. Det giver brugeren en strømlinet og enkel kontrolgrænseflade til at udføre påkrævede handlinger.

Kontrolsystemet kunne være et tastatur eller en touchskærm, hvilket helt afhænger af rummets størrelse og AV-systemets kompleksitet. Med det kan du udføre en bestemt handling som at justere på højttalervolumen, aktivere en skærm eller projekter eller lukke ned for hele AV-løsningen, når mødet eller forelæsningen er afsluttet.

Ingen frustrerede brugere

Frustrationer er meget hyppige i mødelokaler med AV-udstyr, da det ikke er helt ualmindeligt, at en fjernbetjening mangler eller lydkvaliteten er dårlig. Med et AV-kontrolsystem er det slut med frustrationer. For det er en usynlig intelligens, der bevirker, at brugeren kun behøver én brugerflade til at kontrollere alt udstyr individuelt eller samtidigt. Det er dermed ikke længere teknologien, der sætter dagsordenen for, hvad der skal ske – men dig.

Vi ved, at AV-udstyr og professionelle AV-løsninger spiller en afgørende rolle for den moderne og digitale arbejdsplads. Med vores AV-kontrolsystemer sikres effektiv kommunikation samt positive og problemfrie oplevelser. Du kan få mere inspiration til, hvordan en AV-løsning kan hjælpe dig ved at kigge på vores blog eller andre guide artikler.

Neets Control UniForm on the wall Neets Control - UniForm og Neets Sound Bar i et konferencelokale

Få en skræddersyet løsning

Vil du gerne, at det skal være slut med præsentationer, der ikke dukker op på skærmen eller online møder, hvor I ikke kan høre hinanden? Hos Neets ønsker vi at innovere med AV-udstyr til professionelle AV-løsninger. Hvis du derfor gerne vil have en total AV-løsning, der altid fungerer og er nem for enhver bruger at betjene, kan du henvende dig til en AV-forhandler og spørge efter en løsning med Neets Kontrol.

Hvis du gerne vil høre mere om vores muligheder, og hvad AV-kontrol specifikt kan gøre for dig og din virksomhed eller uddannelsesinstitution, er du mere end velkommen til at henvende dig direkte til os. Vi står til rådighed og fortæller hellere end gerne om, hvad vores AV-kontrolsystemer kan gøre for dig.

 

 

Book en demo af AV udstyr og løsninger fra Neets  

Er du interesseret i at lære mere om det AV udstyr Neets tilbyder, og hvordan en Neets installation kan forbedre dit mødelokale?

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, så vi kan finde den rigtige forhandler til dig.

Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.