Derfor skal du investere i

AV systemer

til mødelokaler eller klasselokaler

 

Derfor skal du investere i et professionelt AV-system

 

Vil du gerne sikre, at fremtidige offline og online møder i virksomheden bliver mere effektive? Vil du gerne optimere forelæsningslokalet eller konferencerummet med løsninger, der giver alle brugere mulighed for at koble sig til AV-systemet uafhængigt af valg af enhed?

Bestyrelsesmøder, kundemøder, konferencer og undervisning er om noget rykket ind i den digitale tidsalder med fuld styrke. Med tablets, computere, smartphones og internet er geografi og tidszoner ikke længere en hindring for afvikling af møder, forelæsninger eller konferencer. Teknologien supplerer den moderne arbejdsplads’ kommunikation og arbejdsgang, hvilket stiller store krav til skærme, videokommunikation og lyd, som skal arbejde sammen uden problemer. Her er professionelt AV-udstyr og et brugervenligt kontrolsystem altafgørende for den gode og komplikationsfrie oplevelse.

Et professionelt AV-system kan hjælpe med at optimere virksomhedens kommunikation under møder eller optimere undervisningen på uddannelsesinstitutioner, hvor brugen af digitale platforme er nødvendigt for at fremme læringen. For med professionelle AV-systemer er det muligt at forene lyd og billede med en brugervenlig betjening, så alle uanset forudsætning kan få og skabe den mest optimale oplevelse.

Hos Neets tilbyder vi netop denne brugervenlig betjening til de professionelle AV-systemer i alt lige fra mødelokaler til auditorier, hvor det er muligt at styre alt AV-udstyr ét sted fra. Det giver de bedste forudsætninger for et møde, hvor kommunikationen skal være skarp og klar samt til en forelæsning, hvor god lyd og billede er vigtigt for at skabe multimedieoplevelser, der fremmer læring.

I denne artikel kan du læse om:

→ Hvad er et AV-system

→ Hvad er fordelene ved et AV-system

→ Hvordan man sikrer en optimal indretning med et AV-system

→ Hvad et kontrolsystem gør for oplevelsen af AV-udstyret?

 

Hvad er et AV-system?

Et AV-system er en samling af innovativt AV-udstyr, der letter arbejdsgangen på kontoret, i mødelokalet eller på uddannelsesinstitutionen. Der findes mange former for AV-systemer, da det sammensættes efter, hvilke behov der er, og hvad formålet med samlingen af AV-udstyret er. Det er smart, da det derfor kan sammensættes nøjagtigt efter, hvilke komplikationer eller udfordringer, medarbejderne på nuværende tidspunkt oplever eller ønsker forbedret. Er billedet grynet under online møder? Eller er det svært at indstille lyden, så alle kan høre noget? Netop dette kan et professionelt AV-system gøre noget ved.

AV-systemer er derfor en samling af hardware, der tjener et specifikt formål, når det er installeret. Det inkluderer blandt andet:

  • Lydsystemer
  • Kameraer
  • Skærm
  • Mikrofoner
  • Lys
  • Lærred
  • Gardiner
  • Kontrolsystem

 

Det rette og nøje sammensatte AV-system er derfor både smart og en nødvendig investering for virksomheder eller uddannelsesinstitutioner, hvor møder, præsentationer og konferencer er en del af den daglige arbejdsgang. Et professionelt AV-system er desuden designet og fremstillet i en kvalitet, hvor holdbarheden og levetiden er længere end AV-udstyr købt i gængse elektronikbutikker, som typisk tilbyder AV-udstyr til privat brug. Det professionelle udstyr finder du hos specialiserede forhandlere, som kan sikre kvaliteten, og at dine behov opfyldes.

Mere end 350,000+ mødelokaler og klasselokaler verden over tilbyder brugerne fordelene ved en Neets kontrolsystem installation

Logoer fra Case studies

Hvad er fordelene ved et AV-system?

Et professionelt AV-system skaber de mest optimale rammer for undervisning, præsentationer, konferencer og afvikling af møder, da det er nemt og intuitivt for alle brugere at benytte sig af det. Det giver en lang række fordele:

Lyden kan indstilles professionelt

Når der skal afvikles et møde eller holdes en forelæsning, er det vigtigt, at lyden fungerer, så alt hvad der bliver sagt, kan høres af alle i lokalet. Det er naturligvis vigtigt for at fremme samarbejdet med kunder eller afholde spændende præsentationer og forelæsninger. I en virksomhed eller uddannelsesinstitution med brug af AV-udstyr er god lyd afgørende for at give alle en god oplevelse.

Skærmbilledet fremstår skarpt

Med flere og flere møder, der bliver afholdt online, er det vigtigt, at alle deltagere kan se hinanden, når der bliver afholdt videokonferencer. Det samme gælder i undervisningen, hvor skærmdeling i forbindelse med projekter eller præsentationer skal fungere for at få optimal læring ud af det.  

Dette kan opnås gennem professionelle AV-systemer, hvor kameraer, skærme eller projektorer i høj kvalitet er en del af løsningen. Ved at prioritere en høj kvalitet og produkter, der er designet til kommercielt brug, sikrer du, at mødet eller undervisningen sker under de mest optimale vilkår.  

 

Commercial AV system with Neets Touch Panel

 

 

Book en demo af AV udstyr og løsninger fra Neets 

Er du interesseret i at lære mere om det AV udstyr Neets tilbyder, og hvordan en Neets installation kan forbedre dit mødelokale?

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, så vi kan finde den rigtige forhandler til dig.

Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.

Professionelt AV-udstyr kan styres med et AV-kontrolsystem

En fordel, der ikke er til at overse eller ignorere er, at du med professionelt AV-udstyr kan gøre mødelokalet, auditoriet eller forelæsningslokalerne funktionelle og mere brugervenlige for brugerne. Hos Neets kan du få AV-kontrolsystemer, der gør det muligt at styre alt udstyret ét sted fra uden brug af en masse fjernbetjeninger.

Gode eksempler på dette er vores knappanel eller touchskærm, som med få tryk giver dig eller dine medarbejdere mulighed for at komme i gang med mødet eller undervisningen, da skærme, lys og andet udstyr kan tændes på et øjeblik.

Det er ikke alene smart og effektivt. Det er også en nem måde at gøre mødelokalet eller undervisningslokalet grønnere på, da forudsætningen for at spare på strømmen om noget er til stede.

Neets Control - BraVo Neets Control - BraVo
Neets Control - UniForm Neets Control - UniForm
Neets 4" Touch Panel Neets 4" Touch Panel

Hvordan sikrer du en optimal indretning med et AV-system?

Som tidligere nævnt er der stor forskel på, hvordan den optimale AV-løsning ser ud, da det er afhængigt af formålet og behovet. Når det så er sagt, er der flere ting du kan gøre for at sikre, at du sammensætter den mest optimale indretning til din virksomhed eller uddannelsesinstitution.

AV-system til virksomhed

Når du skal indrette dit mødelokale med et AV-system, er det vigtigt, at du gør det med tanke på, at det understøtter formålet. For smarte løsninger er der mange af – men hvis flere af komponenterne i løsningen ikke tjener formålet for lokalet, er løsningen for brugerne ikke optimal.

Se derfor gerne på, hvordan medarbejderne bruger mødelokalerne. Bliver der brugt meget skærmdeling i forbindelse med præsentationer eller møder? Afholdes der mange møder eller videokonferencer? Eller bruges lokalet til kreative processer? Ved at se på, hvad formålet med lokalerne er, kan du spare medarbejderne for både stress og besvær og dermed effektivisere arbejdsdagen, da indretningen sker efter de behov, der er.

AV-system til uddannelsesinstitution

For et klasselokale eller et auditorie er det essentielt, at rummet er indrettet således, at undervisningen hurtigt kan komme i gang, så eleverne får mest muligt udbytte. Derfor er det også her essentielt at se på formålet for rummet.

Trådløs skærmdeling er eksempelvis optimalt i situationer, hvor elever skal skiftes til at vise noget på skærmen eller lave præsentationer ud fra. Gode projektorer og højttalere er ofte også uundværlige i klasselokaler, hvor multimedieoplevelser er i fokus for at fremme læringen. Men som mødelokaler er klasselokaler og forelæsningsrum også vidt forskellige og bruges til vidt forskellige formål – for at sammensætte den bedst mulige løsning er det derfor fornuftigt at se på, hvilke udfordringer eller behov, der skal imødekommes. Med det udgangspunkt skabes den bedste indretning.

Hvad gør et kontrolsystem for oplevelsen af AV-udstyret?  

For at lette arbejdsgangen og optimere møder og undervisning, er det essentielt, at AV-udstyret virker og er nemt at betjene. Det kan du opnå med Neetsda vi har løsninger, som forsimplet sagt samler alle fjernbetjeninger i én enhed.   

Det vil sige, at du med en touchskærm eller knappanel kan samle de enkelte enheder, der er i brug i lokalet og køre det på en problemfri og brugervenlig måde, som sikrer, at medarbejderne er fri for frustrationer før, under eller efter de har skulle gøre brug af AV-udstyret.  

Tanken bag et kontrolsystem til AV-udstyret er netop at holde det så enkelt som muligt, uden at brugeren behøver have indgående kendskab til det på forhånd eller være IT-operatør. Det skal så at sige være intuitivt, så en videokonference eller skærmdeling kan sættes i gang med det samme om nødvendigt uden, at du først skal finde en eller flere fjernbetjeninger eller et sæt kabler. En AV-løsning med et kontrolsystem fremmer derfor brugervenligheden, forenkler interaktionen med udstyret og forbedrer effektiviteten i dagligdagen.  

Med et knappanel eller en touchskærm kan enhver udføre en bestemt handling såsom at aktivere en projektor, justere på højttalervolumen eller lukke ned for hele AV-systemet på én gang, når det ikke længere skal være i brug. Oplevelsen bliver derfor alt i alt mere strømlinet og enkel.

Kontakt en Neets forhandler for nærmere information

Det har stor betydning for et møde, at lyden ikke kommer og går, og at billedet ikke er grynet. Lige så vigtigt er det, at det er nemt at tilslutte sin enhed og starte op og lukke ned for AV-systemet igen, når det ikke længere er i brug.

Hos Neets ønsker vi at give dig den bedst mulige oplevelse med dit AV-system, da vi ved, hvor stor en forskel, det gør. Vil du derfor gerne have en totalløsning, der altid fungerer og er nem at betjene, bør du henvende dig til en af vores forhandlere og spørge efter en løsning med produkter fra Neets.

De ved lige nøjagtigt, hvordan vores produkter kan gøre en forskel ud fra din problemstilling eller hvad der skal til for at optimere yderligere på dit nuværende AV-system.

Vi står selvfølgelig også til rådighed, hvis du gerne vil høre nærmere om, hvad AV-kontrol kan gøre for din virksomhed eller uddannelsesinstitution. Vi står altid til rådighed angående vejledning eller nærmere information. Så kontakt gerne os eller vores forhandlere allerede i dag.

Angiv venligst dit fulde navn
Angiv venligst virksomhedsnavn
Angiv venligst din e-mail adresse
Angiv venligst dit telefonnummer