Så vigtigt er

AV udstyr i mødelokalet

 

AV udstyr. Hvad er det, og hvorfor har du brug for det?

 

AV er forkortelsen for audiovisuel og omfatter digitale lyd og video enheder enten i derhjemme eller i en virksomhed. I en virksomhed understøtter audiovisuelt udstyr en lang række aktiviteter som f.eks. møder, præsentationer, videokonferencer og meget mere. En AV installation kan være et værdifuldt værktøj i mødelokalet bl.a. ved at understøtte og forbedre kommunikationen, ved at øge produktiviteten gennem mere effektive møder og ved at hjælpe med at udnytte eksisterende teknologi bedre.

Lær mere om:

→ Definitioner og typer af AV udstyr

→ Forskellen på Forbruger og Pro AV udstyr

→ Hvorfor det er vigtigt for virksomheden at investere i AV udstyr

→ Hvilke typer AV udstyr tilbyder Neets

→ Fordelene ved at vælge AV udstyr fra Neets 

Hvad er AV udstyr? Definition og typer

AV udstyr er en fælles betegnelse for en række enheder, som omfatter alt lige fra almindelige fladskærm og displays til komplekse lydsystemer. Valget af de forskellige typer AV udstyr afhænger af brugssituationen; i hjemmet, i virksomheders konferencelokaler, i butikker osv. AV udstyret omfatter bl.a.:

 • Højtalere og Soundbars
 • Interaktive whiteboards
 • Forstærkere (lyd)
 • Mikrofoner
 • Web kamera
 • Projektorer
 • Projektor lærreder
 • AV kabler, f.eks. USB, HDMI, VGA, Display Port
 • Tilbehør som input paneler og bordbrønde
Photo of Projector

Forskellen mellem forbruger og professionelt AV udstyr

Nogle typer AV udstyr, specielt udstyr til hjemmet, kan købes som separate enheder i supermarkedet eller elektronikbutikker fysiske såvel som online. Derimod købes AV udstyr, der er udviklet til virksomheds- eller professionelt brug, typisk sammen med andre enheder som en skræddersyet AV-løsning hos en professionel AV forhandler.

Professionelt AV udstyr adskiller sig væsentligt fra forbruger AV udstyr på en række punkter. Professionelt AV udstyr er udviklet til kommercielt brug og er generelt af en anden kvalitet, som bl.a. betyder længere levetid, mindre slitage ved regelmæssig brug og højere kompatibilitet med andre enheder.

For eksempel kan typen, kvaliteten og brugen af AV udstyr i en installation i et mødelokale i høj grad påvirke:

 • hvor hurtigt brugerne kan få mødet i gang uden tekniske udfordringer eller manglende forståelse for, hvordan udstyret bruges
 • effektiviteten af kommunikationen i løbet af mødet afhængig af udstyrets kvalitet

 

Vores guide "Comparing Consumer vs. Pro AV equipment" giver dig overblikket over de parametre, der er værd at overveje, når du vælger AV udstyr. Tag et smugkig her:

Pro AV equipment

Consumer products

Compatibility High compatibility with other equipment Not very compatible with other products
Warranty Broad Coverage Limited coverage
Product Lifetime Very durable Not very durable

 


... find flere sammenligningsparametre i guiden!

 

 

Book en demo af AV udstyr og løsninger fra Neets 

Er du interesseret i at lære mere om det AV udstyr Neets tilbyder, og hvordan en Neets installation kan forbedre dit mødelokale?

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, så vi kan finde den rigtige forhandler til dig.

Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.

Hvorfor er det vigtigt for virksomheder at investere i AV udstyr?

AV udstyr understøtter mange forskellige funktioner og bruges derfor i forbindelse med flere opgaver. Der er en række forskellige måder, hvorpå AV udstyret bruges i virksomheden.

Kommunikationsværktøj eller hjælp

Frekvensen for møder i virksomhederne er stigende, og statistik viser, at topledelsen i mange virksomheder bruger op til 17 timer om ugen i et mødelokale. Det er næsten 46% af en almindelig arbejdsuge! I dag bruges mødelokaler og konferencelokaler til alle typer møder; koordinering mellem afdelinger, strategiudvikling, relations-skabende møder osv. Møder kan være offline, online eller et et miks og omfatte præsentationer eller videokonference opkald med kollegaer, der arbejder et andet sted.

Medarbejderne tager deres eget udstyr med til møderne (labtops, tablets, laser pointers) og bruger mange forskellige typer multimedier for at fremlægge deres synspunkter; det kan være alt fra slide decks med tekst og billeder, lydklip og korte videoer til live demo via deling af deres egne skærme.

Man typing on laptop in a meeting room

Medarbejderne er vante til teknologi hjemmefra og forventer og forlanger, at mødelokalernes udstyr er kompatibelt med deres egne enheder. Medarbejdere, som har friheden til at bruge deres foretrukne kommunikationsværktøj i møderne, er endvidere som oftest langt mere motiverede og kommunikerer dermed også mere effektivt.

Det er derfor vigtigt for virksomheder at investere i højkvalitets AV udstyr til mødelokalerne, som kan understøtte medarbejderne og hjælpe dem til at nå deres mål.

 

Lang-distance kommunikation og remote working

Mange virksomheder har kontorer flere steder, medarbejdere som arbejder freelance eller fra en anden lokation eller kommunikation med kunder i andre lande. Det betyder, at en stor del af kommunikationen foregår via online værktøjer som f.eks. chat eller videokonference applikationer. Videokonference kræver en hurtig og stabil internetforbindelse såvel som effektivt lyd- og videoudstyr for at sikre kommunikationen online.

Hvilke typer AV udstyr tilbyder Neets?

Collabo by Neets

Neets producerer AV kontrolsystemer og har hovedsæde i Danmark. Neets har siden 1999 produceret pålidelige produkter af høj kvalitet til møde - og klasselokaler. AV kontrolsystemer kan beskrives som den (usynlige) intelligens bag kulisserne, som forbinder og kontrollerer alt udstyr i lokalet. AV kontrolsystemer er en integreret del af en AV installation for at automatisere specifikke funktioner i rummet som f.eks. automatisk at tænde projektoren og rulle lærredet ned, når computeren sættes til i lokalet.

Neets har siden udvidet produktporteføljen og udvikler ikke længere blot kontrolsystmer, men også audiovisuelt udstyr til mødelokalet som f.eks. Neets Soundbar SB – 1, all-in-one videokonference systemet Collabo by Neets samt tilbehør som Neets MiniConnect – MC1 bordbrønd.

Hvorfor vælge en AV løsning fra Neets?

Neets’ mantra har altid været at udviklet produkter, som er nemme for teknikeren at installere og nemme og brugervenlige  at betjene. Dette mantra gælder for alle vores produkter; både dem, der skal installeres af en professionel AV integrator og dem, du kan købe online og selv sætte op.

Når du vælger Neets, får du følgende:

 • En serie produkter, der kan integreres i professionelle AV installationer
 • En række pro produkter, som kan købes online til en gør-det-selv løsning
 • En producent, der lytter til markedet for at udvikle produkter baseret på indsigter
 • Kvaliteten fra professionelt AV udstyr til konkurrencedygtige priser
 • 20+ års erfaring med at udvikle brugervenlig teknologi
 • Udstyr som er yderst kompatibelt med andre enheder

 

Meeting room with Soundbar and UniForm

Nemme at forstå.
Nemme at bruge.
Præcis hvad vi havde behov for.

 

Konferencelokalet hos ejendomsmæglerens hovedkontor blev opgraderet med en Neets AV installation. EDC Horsens har med deres nye løsning lykkedes med at skjule det meste af deres AV udstyr og fået det flotte og strømlinede konferencelokale de drømte om.

Endvidere har løsningen med et Neets kontrolsystem gjort det nemt for alle at få møderne startet uden frustrationer og IT udfordringer, hvilket sparer tid og øger effektiviteten.

Christian Højgaard EDC Horsens - Neets case story