Cable management

til kontorer og mødelokaler

 

Cable Management løsninger

 

Cable management løsninger er et begreb, der dækker over produkter og værktøjer som kan hjælpe dig med at organisere, gemme eller opbevare wirer og kabler omkring borde i hjemmet eller på arbejdspladsen. En rodet og uorganiseret omgang kabler skæmmer, skaber unødigt besvær for medarbejderne og kan potentielt være farligt.
Lær alt om:

→ Hvordan kabelrod kan skabe problemer på arbejdspladsen

→ Forskellige cable management muligheder til dine borde

→ Hvordan du finder den rigtige cable management løsning til dine behov

Hvordan kan kabelrod skabe problemer på arbejdspladsen?

 

Arbejdspladsen er i dag meget digital, og medarbejderne klarer en stor del af dagens opgaver på stationære computere, laptops eller andre devices. Hvert enkelt device betyder oftes som minimum et kabel. Rent faktisk viser undersøgelser fra UK, at en arbejdsstation i gennemsnit har seks kablede enheder!

Prøv denne lille øvelse. Hvis hvert kabel er 2 meter langt, og hver arbejdsstation dermed er omgivet ca. 12 meter kabel; hvor mange meter kabel er der så i alt på din arbejdsplads?

Hvis alle disse metervis af kabler ligger synligt og udsat langs bordene og i åbne områder på kontoret, forekommer det for det første rodet, men endnu værre kan det også udgøre en sikkerhedsrisiko.

Her er blot nogle af de problemer uorganiserede kabler kan forårsage:

  • Medarbejderne kan falde eller snuble over kablerne og komme til skade med et potentielt erstatningskrav til følge
  • Hvis et kabel hives hårdt og pludseligt ud, kan de indvendige elektriske forbindelser løsnes og potentielt ødelægge udstyret
  • Brug - og "misbrug" af forlængerledninger og stikdåser fremfor tilstrækkelige strømudtag kan føre til overophedning omkring kablerne - og slutteligt en elektrisk brand
  • Filtrere kabler rundt omkring gør områderne mindre tilgængelige for rengøringspersonalet og kan medføre at visse områder på arbejdspladsen ikke rengøres ordentligt. Det kan forårsage problemer med støvallergi, specielt hvis kontoret også er indrettet med gulvtæppe.

 

Forskellige cable management muligheder til dine borde

Når du køber AV-løsninger til mødelokalet eller klasselokalet, findes der en række forskellige cable management produkter du kan bruge til at forbedre arbejdspladsen. Det rette valg afhænger af flere faktorer som f.eks. antallet af arbejdsstationer, devices og kabler, dit budget, om du ønsker at renovere kontoret eller blot ønsker at tilføje cable management til eksisterende møbler, om du ønsker kablerne helt skjult eller blot ryddet af vejen.


Nedenfor er der nogle eksempler på forskellige cable management produkter. Nogle er budgetvenlige løsninger, der kan købes i stort set alle byggemarkeder og kontorforsyninger, mens andre kræver hjælp fra en installatør.

Neets EasyConnect table well

 

 

 

Book en demo af cable management løsninger fra  Neets

Er du interesseret i at lære mere om cable management løsninger og AV udstyr til kontorer og mødelokaler, som  Neets tilbyder? 

 

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en Demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, hvorpå vi kan finde den rigtige forhandler til dig. Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.

Cable management løsninger fra Neets

Neets har mere end 20 års erfaring som producent af AV kontrolsystemer og har med tiden opbygget et tæt samarbejde med vores distributører, forhandlere og slutkunder, som har hjulpet til en større forståelse af markedets behov. Vores fokus på brugerdrevet design har medvirket til design af supplerende typer AV udstyr og tilbehør til mødelokaler, hvilket omfatter cable management løsninger som f.eks. bordbrønde og input paneler.

 

Tabletop Solutions fra Neets

Neets’ bordbrønde er en del af vores Tabletop Solutions produktkategori, som er designet til at håndtere kabler ved arbejdsstationen eller i mødelokalet. De installeres direkte i bordpladen, hvorefter kablerne føres gennem bordet direkte til brugeres device. I mødelokalet betyder det f.eks. kabler til at forbinde en laptop til skærm, web kamera, mikrofon eller projektor bliver ført gennem bordet for nem og praktisk adgang til forbindelserne. Nogle modeller har indbygget AC stikkontakt, så der også er mulighed for strøm til brugerens device. En anden fordel er, at de fleste bordbrønde har låg, så kabler og stik kan gemmes ved, når de ikke er i brug og dermed efterlader et pænt og ryddeligt lokale og bord.

 

Neets Input Paneler

An anden cable management løsning fra Neets er Input Paneler. Input Paneler er plader med en en kabeludgang, som monteres på væggen via en stikdåse og derved giver mulighed for forbindelse til f.eks. USB, HDMI og AUX. Lange kabler fra udstyret i lokalet kan hermed gemmes og føres i muren og forbindes via input panelet. Brugerne forbinder deres devices til udstyret via input panelet med et meget kortere kabel, og slutresultatet er et elegant rum, hvor mange meter kabel er helt skjult.

 

Sådan finder du den rigtige cable management løsning

Vi har beskrevet flere forskellige typer cable management løsninger. Vi har også skrevet en artikel specifikt om cable management i mødelokalet, hvor vi går meget mere i detaljet med de forskellige cable management muligheder. Der er ikke kun en måde til at håndtere kabler; det handler om at skabe den løsning, der passer præcis til din arbejdsplads og dine behov.


Nogle af de faktorer du kan overveje, når du skal vælge en cable management løsning til kontorer og mødelokaler er:

  • Kontorets størrelse
  • Antal arbejdsstationer
  • Antal devices og udstyr
  • Den ønskede fleksibilitet ift. at flytte arbejdsstationer rundt
  • Mødelokalets udstyr
  • Frekevensen for brug af mødelokalet
HDMI Input Panel

 

 

Book en demo af cable management løsninger fra  Neets

Er du interesseret i at lære mere om cable management løsninger og AV udstyr til kontorer og mødelokaler, som  Neets tilbyder?

 

Udfyld dine kontakt informationer i vores 'Book en Demo' formular, så kontakter vi dig for at høre mere om lige præcis dine behov, hvorpå vi kan finde den rigtige forhandler til dig. Get in Touch with Neets icon

Skriv venligst for- og efternavn
Skriv venligst din virksomheds navn
Skriv venligst din mail adresse
Skriv venligst dit mobilnummer
Evt. kommentarer til din henvendelse, hvilke produkter er du interesseret i osv.