We believe in making life easy for the presenter!

Mød Neets

Neets A/S er et ambitiøst, design-drevet firma beliggende i Horsens, som designer, udvikler og producerer markedsførende produkter, der gør livet nemt for dem, der præsenterer og underviser.

Hvad mener vi med det? Vi kan godt forstå du spørger.

Alle har på et eller andet tidspunkt i livet haft en dårlig oplevelse i forbindelse med at afholde en præsentation eller et møde. Måske fordi præsentationen ikke vil dukke op på skærmen i lokalet, måske fordi du ikke kan finde fjernbetjeningerne til udstyret i lokalet eller fordi der manglede nogle af kablerne til at tilslutte udstyr. Det fjerner fokus fra selve præsentationen og skaber en masse frustration.

Siden 1999 har vi i tæt samarbejde med vores kunder designet og udviklet professionelle AV-systemer, der møder KUNDERNES behov. Selvom professionelle AV-kontrolsystemer tilbyder mange fordele for brugere af mødelokaler, har vi erfaret, at det ikke er systemet i sig selv, der er det vigtige, men de affødte positive oplevelser som systemet giver oplægsholder og mødedeltagere.

Denne erkendelse har betydet udviklingen af nogle af de meste brugervenlige AV-kontrolsystemer på markedet - både for de teknikere, der installere og konfigurerer systemerne, men også for de brugere, der betjener udstyret i mødelokalet.

Vores brugerdrevne tilgang hjælper os til at designe letforståelige, relevante og enestående produkter, som passer til de specifikke behov hos den enkelte kunde. Vi er ikke tilfredse med "kun" at skabe og levere produkter med solid drift og service; vi stræber altid efter det enestående.

Vores mission

Hos Neets ønsker vi ikke blot at producere smarte, intuitive AV-kontrolsystemer, der er nemme at installere - og som gøre livet nemt for dem, der præsenterer i mødelokaler og klasseværelser. Vi ønsker at INNOVERE.

Vi ønsker at innovere produkter og virksomheder - vi ønsker at gøre en positiv forskel for forretningsfolk verden over - så de kan excellere og forblive begejstrede. DET er vores mission, og det er præcis det vi mener, når vi siger:

"Making life easy for presenters!"

  • Fokus på det, der er vigtigt – Vores produkter hjælper dig med en god og hurtig start på præsentationen, så du kan fokusere på det, der er vigtigt: nemlig det effektiv møde

  • Valgfrihed – Vi mener, at du ved det bedst, når det handler om hvilket udstyr du har behov for i dit mødelokale. Vi stræber efter at få det hele til at virke og giver dig samtidig valgfrihed til at vælge det udstyr du ønsker

  • Best-in-class interface - Vores produkter er designet med et brugervenligt interface, der tilbyder dig kontrol med alt udstyr i dit mødelokale fra en enkelt betjening

  • Nem at forbinde - Vores produkter er designet, så de tilbyder nem og brugervenlig installation for at gøre dit arbejde så nemt og bekvemt som muligt